George Gabriel NicuțăMembru

George Gabriel Nicuță

Sunt Gabriel Nicuță. Am aproape 30 de ani și probabil tot atâția ani în care nu m-am oprit din căutat răspunsuri, din muncit, studiat. Drumul meu în viață a început în Turnu-Măgurele. Mi-a șoptit cineva că informația este putere, așa că nevoia de a învăța m-a determinat să fac o escală în București, la Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale. Acolo am obținut diplomele de licență și master.

Am aflat apoi că, pentru a face performanță, nu îmi sunt suficiente cărțile. Aveam nevoie de experiență în câmpul muncii, de contextul în care să încep să verific ce am învățat la facultate. Așa că am ajuns în Olanda. Am făcut practică acolo, în cadrul a șapte companii mari, unde am cunoscut specialiștii pe care mi-am propus să-i depășesc cândva. Între timp, am avut grijă să nu ratez vreun curs de specializare, summit sau expoziție, indiferent de țara în care se desfășoară. Învățarea continuă este și acum parte din viața mea.

„Găsește-ți idoli!”. Ne sugerează Robert Kiyosaki. Pentru mine nu a fost greu. Tatăl meu a început să facă afaceri pe vremea când foarte puțini știau ce înseamnă asta. Când mi-a venit vremea, mi-a dat oportunitatea și marea responsabilitate să manageriez business-ul pus pe picioare de el când eu abia mă nășteam. Am reușit să deschid puncte de lucru în mai multe orașe din țară, inclusiv în capitală.

Acum am afacerea mea, unde implementez niște proiecte inovatoare, în care am încredere. Și asta pentru că am pus în ele muncă și pasiune. Am ales să îmi desfășor activitatea în orașul în care m-am născut. Business-ul meu creează locuri de muncă; rotunjește bugetul statului. Compania mea este modul prin care am ales să dăruiesc din cunoștințele, experiența mea; este felul meu de a spune orașului „Mulțumesc!” pentru că mi-a dat startul în viață.

Descarcă CV