Premii

In anul 2023, Mastercard a organizat cea de a V a Editie a Mastecard The Bank of the Year cu scopul recunoasterii excelentei in sistemul financiar – bancar din Romania si pentru desemnarea celor mai importante proiecte si performante din aceasta industrie in ultimul an.

Doamna Ligia Georgescu-Golosoiu a fost invitata sa jurizeze performanta in sistem, dar sa participe si la Gala Mastecard The Bank of the Year 2023 si inmaneze pentru a cincea oara premiul pentru “cea mai activa institutie financiara in educatie financiara”. Bancile castigatoare au fost: BCR si Ing Bank.


In anul 2019, Mastercard a organizat pentru al patrulea an consecutiv the Bank of the Year cu scopul recunoasterii excelentei in sistemul financiar – bancar din Romania.
Doamna Ligia Georgescu-Golosoiu a fost invitata sa jurizeze performanta in sistem, dar sa si inmaneze pentru al patrulea an consecutiv premiul pentru „cea mai activa institutie financiara in educaatie financiara”.Finmedia a apreciat eforturile depuse pentru realizarea softului educațional “Kids – o afacere de succes” și a premiat in cadrul Galei anuale a premiilor e-Finance, secțiunea Educație, Alpha Bank România, alături de partenerii săi, Asociația pentru Promovarea Performantei in Educație și TARA interactive. Softul educational este disponibil gratuit pe GPlay și AppStore, omologat de Ministerul Educației Naționale și este destinat elevilor din învățământul primar. Softul reprezintă un material didactic complementar programei școlare de educație financiară de învățământ primar.


APPE devine membru afiliat INFE

In anul 2018, MasterCard a organizat pentru al treilea an consecutiv the Bank of the Year cu scopul recunoasterii excelentei in sistemul financiar – bancar din Romania. Doamna Ligia Georgescu – Golosoiu a fost onorata sa acorde BCR premiul pentru „cea mai activa institutie in educatie financiara”.

Concursul national de educatie financiara „Olimpiada Micilor Bancheri” a fost premiat de Bursa de Valori Bucuresti la Ateneul roman ca fiind cea maai buna initiativa educationala pe piata de capital in 2017.
Concursul a fost organizat de APPE si ISJ Prahova si se afla de 4 ani in Calendarul Activitatilor Educationale Nationale al Ministerului Educatiei Nationale.

16-18 noiembrie 2015 – Joint Viena Institute, curs de educație financiară organizat pentru băncile centrale din Europa răsăriteană.

Global Money Week 2017:

Adeverinta care probează calitatea de membru a doamnei Ligia Golosoiu la GLC pentru disciplina Educatie sociala.

Doamna Ligia Georgescu – Golosoiu a fost membru in juriul Autoritatii de Supraveghere Financiara pentru desemnarea castigatorilor primei editii a concursului Edu Fin.

http://asfromania.ro/edu/gala-edufin-2017/

In anul 2017, MasterCard a organizat pentru al doilea an consecutiv the Bank of the Year cu scopul recunoasterii excelentei in sistemul financiar – bancar din Romania. Doamna Ligia Georgescu – Golosoiu a fost onorata sa inmaneze BCR distinctia „cea mai activa institutie de credit in educatie financiara”.

Doamna Ligia Georgescu – Golosoiu a participat la Prima ediţie din România a Galei Premiilor MasterCard – Bank of the year si a inmanat premiul pentru Cea Mai Activă Bancă în Educaţie Financiară – Banca Comercială Română.

Doamna Ligia Georgescu – Golosoiu a fost premiata de catre Asociatia Brokerilor de credite din Romania (ARBC) pentru intreaga activitate de educatie financiara depusa in BNR

Diploma de excelenta a fost acordata de publicatia on line bankingnews, doamnei Ligia Doina Golosoiu Georgescu, cel mai implicat profesor de educatie financiara, pentru intreaga activitate dedicata proiectelor de educatie financiara. In perioada de plin avant economic, in toamna anului 2007, cand bancile duceau o lupta acerba pentru clienti, la Banca Nationala a Romania exista un profesionist, in persoana doamnei Ligia Golosoiu, care vorbea despre importanta educatiei financiare, ghidandu-se parca dupa maxima filosofului chinez Confucius: „Da-i unui om un castron cu orez si-l vei hrani o zi. Invata-l cum sa-si creasca propriul orez si ii vei salva viata.”

Diplome obtinute de doamna Ligia-Georgescu-Golosoiu pentru participarea la diverse activitati de educatie financiara