Știm ca este important sa înțelegeți ce informații personale colectam în legatura cu Jocul de Educatie Financiara pe care îl downloadati pentru copilul dvs. de ce îl colectam și ce facem cu acesta. Aceasta nota de confidențialitate explica practicile noastre de confidențialitate pentru Jocul de Educatie Financiara al copilului dvs. În masura în care exista termeni care contravin, cum ar fi limitarile privind publicitatea personalizata, aceasta nota de confidențialitate controleaza.

Aceasta nota de confidențialitate nu se aplica practicilor aplicațiilor și site-urilor terțe  pe care copilul dvs. le poate utiliza. Ar trebui sa revizuiți termenii și politicile aplicabile aplicațiilor și site-urilor terțe pentru a determina daca sunt adecvate pentru copilul dvs., inclusiv practicile de colectare a datelor și de utilizare.

Informațiile pe care le colectam

Politica de confidentialitate stabilește practicile noastre de colectare a informațiilor. De exemplu, colectam:

Informațiile pe care tu și copilul dvs. le oferiți. De exemplu, atunci când utilizati Jocul de Educatie Financiara pentru copilul dvs., nu va vom solicita informații personale despre acesta, cum ar fi numele și prenumele, adresa de e-mail și data de naștere.

Informații pe care le primim de la utilizarea de catre copil a serviciilor noastre. În mod automat, colectam și stocam anumite informații despre serviciile pe care copilul le utilizeaza și modul în care copilul le folosește, cum ar fi atunci când copilul rezolva un exercitiu. Aceste informații includ:

  • Informațiile specifice dispozitivului , cum ar fi modelul hardware, versiunea sistemului de operare, identificatorii dispozitivului unic și informațiile despre rețeaua mobila, inclusiv numarul de telefon.

  • Informații despre server , inclusiv detalii despre modul în care copilul dvs. utilizeaza serviciile (cum ar fi interogarile de cautare, ecrane); informații despre evenimentele dispozitivului, cum ar fi accidentele, activitatea sistemului, setarile hardware, tipul de browser, limba browserului, data și ora solicitarii dvs. și adresa URL de trimitere, adresa IP protocol asociata și modulele cookie care pot identifica în mod unic browserul copilului dvs. 

  • Informațiile despre locație pot fi colectate și procesate cu privire la locația reala a copilului dvs., determinata de diverse tehnologii, cum ar fi adresa IP, GPS și alți senzori, care pot furniza Google informații despre dispozitivele din apropiere, punctele de acces Wi-Fi și turnurile de celule;
  • Numerele unice de aplicații pot fi trimise atunci când copilul instaleaza sau dezinstaleaza un serviciu sau când un serviciu contacteaza periodic serverele noastre pentru actualizari automate, cum ar fi tipul de sistem de operare și numarul versiunii aplicației;

  • Stocarea locala poate fi utilizata pentru a stoca informații despre dispozitivul copilului dvs.; și

  • Cookies sau tehnologii similare , utilizate de APPE și de partenerii noștri pentru a colecta și a stoca informații despre un browser sau un dispozitiv, cum ar fi limba preferata și alte setari, atunci când copilul dvs. interacționeaza cu serviciile pe care le oferim partenerilor noștri.

Nu solicitam copilului dvs. sa furnizeze mai multe informații personale decât este în mod rezonabil necesar pentru utilizarea produselor și serviciilor disponibile pentru aceste conturi.

Cum folosim informațiile pe care le colectam

De exemplu, putem folosi informațiile copilului dvs. pentru: a comunica anunțuri importante; sa furnizeze, sa mențina, sa dezvolte și sa îmbunatațeasca produsele, conținutul și serviciile noastre; sa va autentificați sau sa identificați copilul dvs. ca utilizator al serviciilor noastre; și pentru a proteja Google și utilizatorii noștri.De asemenea, le putem utiliza informațiile în scopuri interne, cum ar fi auditul, analiza datelor și cercetarea.

În plus, putem utiliza informațiile copilului dvs. (inclusiv combinarea informațiilor personale dintr-un singur serviciu cu informații, inclusiv informații personale, din alte servicii) pentru a le oferi conținut adaptat, cum ar fi recomandari mai relevante ale aplicațiilor sau rezultate de cautare.

APPE nu va difuza anunțuri personalizate copilului dvs., ceea ce înseamna ca anunțurile nu se vor baza pe informațiile din contul copilului dvs. În schimb, anunțurile se pot baza pe informații cum ar fi conținutul site-ului web sau al aplicației pe care copilul dvs. le vede, interogarea de cautare curenta sau locația generala (cum ar fi orașul sau statul). Când navigați pe web sau utilizați aplicații non-Google, copilul dvs. poate întâlni anunțuri difuzate de alți furnizori de anunțuri, inclusiv anunțuri personalizate de terțe parți.-

Sistemele noastre automate analizeaza conținutul copilului dvs. (inclusiv e-mailurile) pentru a oferi copilului caracteristici personale relevante ale produsului, cum ar fi rezultatele cautarii personalizate și detectarea spamului și a programelor malware.

Din motive legale
Vom împartași informații personale cu companii, organizații sau persoane fizice în afara APPE, daca avem convingerea de buna credința ca accesul, utilizarea, pastrarea sau divulgarea informațiilor este în mod rezonabil necesara pentru:

  • respectarea legislatiei, reglementare, proces legal sau cerere guvernamentala aplicabila;

  • punerea în aplicare a Termenilor și condițiilor aplicabile, inclusiv investigarea eventualelor încalcari;

  • detectarea, prevenirea sau tratarea în alt mod a fraudei, securitații sau problemelor tehnice; sau

  • protejați împotriva daunelor aduse drepturilor, proprietații sau siguranței Google, utilizatorilor sau publicului, dupa cum este necesar sau permis de lege.

Daca doriți sa opriți în continuare colectarea sau utilizarea informațiilor copilului dvs., puteți sa ștergeți contul al copilului dvs. dând clic pe „ștergeți aplicatia” în telefonul dvs. Informațiile despre contul copilului dvs. vor fi șterse definitiv într-o perioada rezonabila de timp.

Contacteaza-ne

Daca aveți întrebari suplimentare, nu ezitați sa ne contactați. Suntem aici pentru a va ajuta. De asemenea, ne puteți trimite feedback sau contactând-ne prin e-mail sau la adresa de mai jos.

APPE (Asociatia pentru Promovarea Performantei in Educatie), membru afiliat OECD/INFE (International Network of Financial Education)

 0720 292 720