Mariana NicolaeMembru

Mariana Nicolae

Mariana Nicolae este profesor de comunicare în afaceri în limba engleză la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, Academia de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în ştiinţele educaţiei, specializarea educaţia adulţilor, şi în ştiinţe economice, specializarea management, Mariana Nicolae este director al Departamentului de Limbi Moderne şi Comunicare în Afaceri al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, ASE Bucureşti, şi director al programului de Master în Comunicare de Afaceri în Limba Engleză.

Este autor de cărţi de specialitate, manuale de limba engleză şi comunicare în afaceri şi a scris peste 120 de articole pe teme educaţionale, sociale şi economice. In anul 2005 a fost bursier Fulbright în SUA, predând la California State University din San Bernardino. Este implicată în mai multe proiecte de cercetare şi a fost invitată ca expert în cadrul PC7 al Uniunii Europene.

Este membru fondator al Uniunii Vorbitorilor de Limba Engleză din România, membru de onoare al Phi Beta Delta, Gamma Lambda CSUSB, membru al Societăţii Europene de Studii de Anglistică, al Asociaţiei Române pentru Studii Americane, al Asociaţiei Lingua Economica, al Asociaţiei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF) şi al Society for Business Excellence. Din mai 2013 este ambasador Fulbright.

 

 

Descarcă CV
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!